Poweroffice go

Ikke nøl med å kontakte oss dersom det er noe
du lurer på i forbindelse med PowerOffice Go

Kontakt oss

PowerOffice Go gjør hverdagen enklere

Med et skybasert regnskapsprogram kan du enkelt finne informasjonen du trenger enten du er på kontoret, hjemmekontor, reise eller hos en kunde.
Du kan føre timer, sende faktura, betale regninger og legge inn reiseregninger hvor som helst – når som helst. PowerOffice Go gir deg den oversikten du trenger i sanntid. Du kan bruke PowerOffice Go både på nettbrett, mobil og pc.

Premium Partner av PowerOffice Go

ProSjekt Regnskap var tidlig ute med å tilby PowerOffice Go til våre kunder og har utviklet oss til et av regionens ledende kompetansehus på dette systemet.

PowerOffice Go er et komplett regnskapssystem som samler de fleste oppgaver på et sted og tilbyr en mengde integrerte verktøy og tjenester til PowerOffice Go. 

Vi våger å påstå at PowerOffice Go er markedets mest effektive, intuitive og brukervennlige regnskapssystem  med funksjoner som:

  • Regnskap
  • Lønn
  • Faktura
  • Bankintegrasjon
  • Timeføring
  • Reiseregning
Ta kontakt

PowerOffice Go på 80 sekunder

PowerOffice Go er et skybasert regnskapssystem som har vunnet merket for god design. I denne filmen kan du se hvordan systemet fungerer. Hvis du blir nysgjerrig, kan du ta kontakt med oss.

Se mer her

Nysgjerrig på PowerOffice Go? Ta kontakt med oss.

Er du vår neste fornøyde kunde?

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker å gå over til PowerOffice Go.

Ta kontakt

Utviklet og designet av Vecora AS